Τανγκοτάξιδο στο Visoko (Βοσνία – Ερζεγοβίνη) μέρος 2ο και τελευταίο.


Το Visočica είναι ένας λόφος με θέα το Visoko και λένε ότι πρόκειται για ανεξερεύνητη πυραμίδα με ισχυρά μαγνητικά πεδία. Λένε ακόμα, ότι ζούνε κάτι παράξενα πλάσματα που φοράνε Αλυσίδα Ελβιέλα και καπνίζουν μπάφους.

Visočica ή Bosnian Pyramide
η θέα
Πήγαμε, είδαμε ότι πρόκειται για μια τουριστική μπαρούφα και φύγαμε.

Τανγκοτάξιδο ¨σφηνάκι¨ στην Ρώμη 18 με 21 Μαΐου 2022

Μετά από το τανγκοτάξιδο στην Βιένη που ακυρώσαμε τελευταία στιγμή και κλαίμε ακόμα τα εισιτήρια, λίγη ανασφάλεια την είχα για αυτό που είχαμε κλείσει πριν από κανένα δίμηνο, όταν είδε το festival Tango to Rome η Κική και της ¨γυάλισε¨. Τα εισιτήρια όμως ήταν τζάμπα και γενικά μας έβγαινε φτηνά. Λίγες μέρες μετά, είδε ότι θα πήγαινε και ένα φιλικό ζευγάρι, ο Δημήτρης και η Δέσποινα, που μάλιστα πετούσαν με το ίδιο αεροπλάνο και θα έμεναν στον ίδιο BnB, οπότε γίναμε ¨πακέτο¨. 


Τανγκοτάξιδο στο Visoko (Βοσνία – Ερζεγοβίνη) μέρος 1ο

Όταν άρχισα το τάνγκο το ενδιαφέρον μου ήταν αποκλειστικά και μόνο η αγκαλιά. Σιγά σιγά άρχισαν να εμφανίζονται και άλλα ενδιαφέροντα και σήμερα γεμίζει τον συναισθηματικό μου ουρανό με κάθε λογής αστέρια.

Ένα από αυτά είναι τα ταξίδια.


Tangoτάξιδο στην Κρακοβία (Πολωνία) 2019 4ο μέρος

Παρασκευή 9 και Σάββατο 10/8/2019

Ένας από τους λόγους που ήρθαμε Κρακοβία ήταν το αλατωρυχείο και σήμερα είναι να το επισκεφτούμε. Η Κική είχε κλείσει εισιτήρια από το ίντερνετ, οπότε είμασταν έτοιμοι να δούμε αυτό το τόσο ιδιαίτερο μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς. Κάποιοι μιλούσαν για εμπειρία ζωής και ήμουν ανυπόμονος.